Over Silmarwen

Welkom op Silmarwen!

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met taarten en fondant door de show Cake Boss! Ik ben altijd al erg creatief geweest en kon gemakkelijk beelden vertaling naar tekeningen of klei moddeleren naar wat ik in mijn hoofd had. “Dat kan ik ook!” bedacht ik me, en ik ben aan de slag gegaan. Natuurlijk was het moeilijker dan het leek, maar oefening baart kunst en binnen de korste keren zagen de taarten er zowaar wel aardig uit!

Nu, een paar jaar later, maak ik cupcakes, taarten in allerlei vormen en maten, geef ik verjaardagspartijtjes en kan ik zelfs workshops geven. Dit alles doe ik naast mijn dagelijkse werk als Pedagogisch Medewerker op een BSO.

In oktober doe ik voor het eerste mee aan een wedstrijd van Taart en Trends, maar daar over later meer!

Heeft u interesse in cupcakes voor een feestje of als bedrijfspromotie. Een verjaardagstaart voor uzelf of vrienden en familie, of wilt u graag een kinderfeestje (cupcakes versieren tot 7 jaar, taartjes versieren vanaf 7 jaar) of een workshop bij u thuis. Dan kan dat vast en zeker geregeld worden. Stuur een mailtje met al uw vragen en wensen naar elspeth@silmarwen.nl!

 

Met vriendelijke groet,

Elspeth Vermaas