Kinderfeestje

Kinderen zijn gek op taart, cakejes en allerlei andere zoetigheden. Silmarwen organiseert daarom ook twee soorten kinderfeestjes/partijtjes.

4 t/m 7 jaar

Omdat de fijne motoriek van deze leeftijdscategorie nog niet sterk genoeg is voor het bewerken van fondant en het maken van een taartje, gaan we in deze workshop van zo’n 2.5 uur, cupcakes maken!
Standaard maken wij Koekiemonster/Elmo cupcakes. Samen met de kinderen maken we de cupcakes en terwijl deze in de oven staan, kunnen we de cupcake doosjes mooi versieren. Zodra deze klaar zijn gaan we ze versieren.
Heeft u een thema-feestje, passen wij de cupcakes daar natuurlijk op aan!

De kosten zijn €12.50 per kind met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 12 kinderen. Alle materialen zijn inclusief en elk kind krijgt minimaal 2 cupcakes mee in een mooi, zelf versierd doosje.

 

7 t/m 15 jaar

In deze leeftijdscategorie kunnen de kinderen zelf hun taartje maken. De cakeblikken komen in twee vormen, hartjes of rond. We maken samen, alle benodigdheden (de cake, botercreme en kleuren zelf ons fondant) om vervolgens hun zelfgemaakte cakejes netjes af te smeren en te bekleden. Terwijl de cakes in de oven staan, kunnen de kinderen hun eigen taartdoos versieren.

De kosten zijn €12.50 per kind met een minimum van 6 kinderen en een maximum van 10 kinderen. Alle materialen zijn inclusief en elk kind krijgt zijn of haar eigen taartje mee in de zelfversierde taartdoos.